Instagram    Facebook    YouTube

júl 2016

V čase letných prázdnin prináša Adidas, obdobne ako Nike v rovnakej, to znamená najdrahšej kategórii Magistu Obra II, nový top model kopačiek -  Adidas X 16+ Purechaos.

Adidas X 16+ Purechaos

V poslednom júlovom týždni prichádza do predaja pokračovanie pomerne úspešných a invenčných kopačiek Magista,  Nike Magista 2.
Magista 2 sa ako inak držia pôvodnej siluety, mid-top vzhľadu a technológie Flyknit.

Nike Magista Obra 2

Nike LunarGlide 8 ako reprezentatívne bežecké tenisky odpruženia Lunarlon, odhaľujú uprostred roka 2016 svoju tvár.

Nike LunarGlide 8

V prvej polovici júla 2016 uviedla spoločnosť Reebok (vlastnená Adidas) nový model zo známej série workout tenisiek CrossFit -  Reebok CrossFit Nano 6.0.

Reebok CrossFit Nano 6.0

V roku 1917 uviedla Converse gumenú podrážku s kosoštvorcovým trakčným vzorom, ktorý sa stal jedným z najznámejších dezénov obuvného priemyslu. S trakciou podrážky napojenej na plátenný zvršok, doplnený okrúhlym koženým logom v oblasti členku a spárovaný s gumovou špičkou priniesli tenisky dovtedy nevídaná ochranu a trvanlivosť. O tri roky neskôr dostal inovatívny dizajn zodpovedajúci názov - All Star.

Converse All Star Modern HTM

V nadväznosti na viac ako desať rokov inovácií konštrukcie športových topánok Nike Free, Nike v tomto roku (2016) predstavila nové prírastky. Každý z modelov disponuje progresívnou elastickou podrážkou navrhnutou tak, aby prispievala k čo najprirodzenejšiemu pohybu športovca.

Nike Free RN Motion Flyknit