Instagram    Facebook    YouTube

august 2016

Luxusné lodičky Manolo Blahnik Tradi vás prenesú do sedemnásteho storočia na dvor francúzskeho kráľa Ľudovíta XIV.

Manolo Blahnik Tradi

Niekoľko rokov po uvedení tenisiek Roshe Run, v minulom roku (2015) premenovaných na Roshe One, uvádza Nike prvého nasledovníka, pochopiteľne pod prozaickým názvom: Roshe Two.

Nákup týždňa
Nákup týždňa

Ak potrebujete na jeseň, prípadne zimu nové pánske topánky, môžete sa prikloniť ku klasickému mid-top strihu desert, respektíve k chukka topánkam americkej značky Red Wing Shoes.

Red Wing 3322

Krátky pohľad na dámske čižmy populárnej streetwear značky Tommy Hilfiger, ktoré práve na konci tohto leta prichádzajú do predaja.

Deichmann SE je pôvodne nemecká maloobchodná sieť- rodinný podnik s obuvou.
Začiatky spoločnosti siahajú do roku 1913, kedy opravca a predajca obuvi Heinrich Deichmann vo veku dvadsaťpäť  rokov otvoril v nemeckom mestečku Borbeck svoj prvý malý obchodík.

Keď sa v priebehu nováčikovskej sezóny Michaela Jordana objavili na scéne prvé basketbalové tenisky série Jordan (Air Jordan I) porušili jednotnú politiku pravidiel súťaže NBA.

Air Jordan 31

Brazílska módna značka PatBo zo São Paulo  je v domovskej krajine známa hravými a svetlými vzormi  svojich produktov. Mladistvý duch značky debutuje v kolekcii Converse x PatBo, ktorá sa prezentuje farebnými výšivkami a kvetinovou potlačou teniskách Chuck Taylor.