YouTube  Facebook  Instagram   

Dámske čižmy Adidas na zimu 2016/2017

Zoznámte s novými dámskymi čižmami Adidas zimnej sezóny 2016/17.

Adidas Climawarm CP Choleah High
Climawarm CP Choleah High sú najnovším príspevkom rodiny čižiem " Choleah". Základňu tvorí gumená podrážka TRAXION vrásnená pomerne výrazným dezénom, čo obuv predurčuje na výlety v zimnej prírode, odpruženie obstaráva športová medzipodrážka adiPRENE. Vodedolonosť ako aj tepelnú izoláciu zabezpečuje kombinácia systémov a technológií ClimaProof, Climawarm a sto gramové PrimaLoft. Zvršok je tvorený majoritnými textilnými dielmi - rip-stop nylonom a koženými časťami.
Cena čižiem je 150 €. V obchodoch by ste sa mali stretnúť s tromi farebnými prevedeniami: Pink/Black, Black a Grey.

Adidas Climawarm CP Choleah High Adidas Climawarm CP Choleah High
Adidas Climawarm CP Choleah High Adidas Climawarm CP Choleah High

 

Adidas Climawarm CP Choleah Insulated CP
Čo platí pre vyššie spomenuté Climawarm CP Choleah High sa týka aj verzie nižšieho strihu, ktorej cena je približne 130 €. V predaji by ste mohli natrafiť na päť farebných vyhotovení.
Pozn. Oficiálny e-shop a možno aj niektoré ďalšie on-line obhody predávajú čižmy pod nesprávnym názvom: Climawarm CP Choleah Padded, Climawarm CP Choleah Padded boli (sú) čižmy obdobného strihu z minuloročnej sezóny.

Adidas Climawarm CP Choleah Insulated CP Adidas Climawarm CP Choleah Insulated CP
Adidas Climawarm CP Choleah Insulated CP

 

Adidas by Stella McCartney Nangator 3
Posledne predstavenými čižmami načrieme do mierne luxusných vôd. Čižmy, respektíve snehule na podrážke firmy Continental, od britskej návrhárky Stella McCartney, sú kompletne zhotovené z čiastočne vodeodolnej, prešívanej nylonovej textílie plnenej plnkou z tepelnej izolácie Thinsulate. Elastický široký pás by mal zabezpečiť prijateľnú fixáciu nohy. Cena obuvi je približne 180 €.

Adidas by Stella McCartney Nangator 3 Adidas by Stella McCartney Nangator 3