YouTube  Facebook  Instagram   

apríl 2018

Nike Flyprint je prvý trojrozmerný „textilný“ zvršok  použitý  vo výkonnostnej bežeckej  obuvi.

Juhokórejská Fila redizajnovanými retro teniskami Mindblower odkazuje na relatívne úspešnejšiu taliansku minulosť značky z polovice 90-tych rokov.

Selekcia z najpredávanejších dámskych kúskov pre letnú sezónu 2018. Od baleríniek až po espadrilky na klinovom podpätku.

Puma pre tohtoročné leto (2018) pripravila elegantné vychádzkové tenisky Phenom Lux.

Nákup týždňa

Basketbalové tenisky KOBE AD NXT 360 s novou generáciou Nike Flyknit.
Modifikovaná štruktúra tkanej vláknovej konštrukcie Flyknit obklopuje nohu po celom obvode t.j.  v 360 stupňovom uhle, čo je patrične spomenuté v titule tenisiek.

Súčasnej nadchádzajúcej letnej kolekcii Givenchy, ktorá aj napriek predpokladaným horúčavám leta, zahŕňa kožené čižmy, dominujú tri smerodajné prvky: kenguria koža, embosovaná úprava kožených blokov v dizajne hadej kože na päte a špičke, prípadne pravej pytónej kože a predovšetkým kónicky tvar ex

Givenchy 2018

Nielen v Číne je ekológia neznámou veličinou, kde rozmach priemyslu je a bol prioritou, a starostlivosť o životné prostredie zvyčajne nie je na programe dňa. S problémom s odpadom z tovární, aj keď zrejme nie takého rozsahu a frekvencií, čelia tiež v krajine zapadajúceho slnka, v USA.

S rozmachom a čoraz väčšou obľúbenosťou sociálnych sietí, predovšetkým Facebooku, dostali predajcovia do rúk silného pomocníka.

fakebook

Stránky