Instagram    Facebook    YouTube

február 2019

Piata edícia trailových topánok Speedcross, zrejme najznámejšej série z produkcie Salomon, sa snaží nadviazať na ostatné úspechy predchodcov.
Výrobca označuje obuv prívlastkami ako: ešte väčšia priľnavosť podrážky, dynamickejší zvršok, lepšie pohodlie a celkovo vyšší výkon.

Salomon Speedcross 5

Päťdesiate výročie vzniku prvého albumu legendy rocku Led Zeppelin je pre značku Vans ďalšou príležitosťou na sebarealizáciu. 

Tenisky  B22 módneho domu Dior sa v sezóne jar/leto 2019 vracajú v plnej paráde.

Dior Homme B22

ANSWEAR.sk je internetový obchod s oblečením a obuvou,  na slovenskom trhu  pôsobí od roku 2014.

Pri príležitosti týždňa dopravy zdarma v britskom obchode END., vyberáme zlacnené pánske voľnočasové tenisky.

VANS SK8-HI 38 DX – 49 €

Nike konečne vypočulo nesmelé sťažnosti nepodstatného člena komunity a začiatkom roka vrátilo do obehu, i keď z daného segmentu osamotený, model Shox R4.

Nike Shox R4 „Black“

Adidas v druhej polovici zimy (2019) opäť využil trvalú popularitu tenisiek Superstar ako predobraz ďalších dámskych vychádzkových topánok čerpajúcich z danej formy.

Adidas Superstar Boot

S blížiacou sa jarou a pri príležitosti podujatia “All Star Weekend“, pripravila Nike špeciálny súbor dámskych tenisiek s potlačou vrchnej časti z kvetinových motívov.

Extravagantné tenisky Super King jarnej sezóny 2019 z dielne talianskej superznačky Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana Super King

Osobitý dizajn vysoko módnej, respektíve luxusnej  americkej značky Coach, prezentuje novinka jarno-letnej dámskej kolekcie 2019: „teniskové balerínky“.

Stránky