Instagram    Facebook    YouTube

Obchod Deichmann

Deichmann SE je pôvodne nemecká maloobchodná sieť- rodinný podnik s obuvou.
Začiatky spoločnosti siahajú do roku 1913, kedy opravca a predajca obuvi Heinrich Deichmann vo veku dvadsaťpäť  rokov otvoril v nemeckom mestečku Borbeck svoj prvý malý obchodík.
Jeho zákazníkmi boli robotníci a predovšetkým baníci z rozsiahlej priemyselnej oblasti Porúria, ktorí potrebovali neustále a lacné opravy pracovnej obuvi. V tridsiatich rokov Heinrich Deichmann otvoril väčšiu predajňu v Essene, po druhej svetovej vojne Deichmann kúpil niekoľko továrni, v ktorých začal s produkciou lacnej pracovnej a spoločenskej obuvi. Rozširovaním predajní v bývalom západnom Nemecku obsadila spoločnosť  vedúce postavenie na domácom trhu a neskôr i v európskom maloobchode s obuvou určenou pre všetky vekové skupiny.
V roku 1973 prevzal Deichman švajčiarsky reťazec Dosenbach, v roku 1992 nasledovalo pohltenie ďalšieho švajčiarskeho obchodu Ochsner. Oba reťazce boli zlúčené do Dosenbach Ochsner. V rokoch 1984-1985 nasledovala expanzia do USA, v deväťdesiatych rokoch do Holandska, Rakúska a Poľska.
V novom miléniu boli otvorené pobočky v Maďarsku, Veľkej Británii, Dánsku, Českej republike, na Slovensku( v roku2004), v Slovinsku, Turecku, Rumunsku a Bulharsku.
Maloobchodné predajne skupiny Deichmann nájdeme v každom slovenskom a českom okresnom meste, momentálne je zastúpená viac ako 3500 predajňami v 24 štátoch. Sortiment dopĺňajú známe značky ako Adidas, Nike, Puma a iné.

Internetový obchod  Deichmann SK

deichman eshop

Dodacia doba : Do troch dní.

Platobné metódy: Platobné karty Maestro, MasterCard a Visa. Dobierka. Online bankový prevod SOFORT banking.

Poštovné a balné: Zadarmo pri akejkoľvek hodnote objednávky.

Kvalita topánok Deichmann
Od spoločnosti, ktorá pýši rastom a dosahuje ročný obrat približne 5 miliárd eur sa dá očakávať dobrý, alebo aspoň solídny pomer kvality/ceny produktov. Kvalita obuvi Deichmann, ak sa oprostíme od expresívnych výrazov, je prinajmenšom slušne povedané diskutabilná. Nie je ojedinelé, že funkčnosť a trvácnosť obuvi nedosahuje ani akosť ázijských produktov pofidérnych tržničných predajcov.