YouTube  Facebook  Instagram   

Caterpillar Stiction Hi/Hiker Waterproof Ice+

Témy: 

Spoločnosť CAT Footwear (Wolverine World Wide) v nadchádzajúcej zimnej sezóne vyrazila do boja s ľadom a snehom topánkami Stiction Hi Waterproof Ice+ a Stiction Hiker Waterproof Ice+.

Streetwear topánky sú realizované v  tradičnom charaktere outdoorovej, respektíve pracovnej obuvi, Stiction Hiker (Mid) v stredne vysokom strihu, kým Stiction Hi o čosi vyššom, približne sedemnásť centimetrov vysokom zvršku. Obuv je zhotovená z vodeodolného  impregnovaného nubuku, zateplená flísom (400 g). Oba modely sú odpružené ohybnou, športovo založenou medzipodrážkou EASE, ktorá je o 30% ľahšia než klasická a najpoužívanejšia „tenisková“ EVA medzipodošva.
Stáť bez pošmyknutia, s nohami pevne na ľade, zľadovatenom teréne či zasneženom povrchu napomáha špeciálna podrážka Vibram® Arctic Grip s integrovaným tepelne senzorickým výstupkom, ktorý zmodrie pri poklese teploty pod nula stupňov Celzia. Na trhu sa tiež možno stretnete s "TX" verziou topánok, s odlišným dizajnom podrážky. Cena Stiction Hiker Waterproof Ice+ je približne 150 € a Stiction Hi Waterproof Ice+ 170 €.
Topánky v našich končinách momentálne nie sú v predaji, šťastie môže skúsiť na eBay alebo Amazone.

Stiction Hi Waterproof Ice+ Stiction Hi Waterproof Ice+
Stiction Hi Waterproof Ice+ Stiction Hiker Waterproof Ice+
Stiction Hiker Waterproof Ice+ Stiction Hiker Waterproof Ice+