Instagram    Facebook    YouTube

ASICS x Kiko Kostadinov Gel Sokat Infinity

ASICS a Kiko Kostadinov sa po tretíkrát podelia o najnovší výsledok spolupráce - lifestylové tenisky „Gel Sokat Infinity“.
Návrhár Kiko Kostadinov patrí k tým zopár výnimkám, že aj jedinec pochádzajúci z postsocialistických štátov sa môže presadiť vo svete medzinárodnej módy. Na druhú stranu je potrebné podotknúť, že Kostadinov žije od svojich šestnástich rokov v Londýne, takže čo si budeme nahovárať:  z rodného Bulharska by sa mu dozaista preraziť nepodarilo.
 Kostadinove myšlienky sa  v kooperácii s japonskými ASICS pretavili do tenisiek Gel Sokat Infinity (280 eur !), ktorých synteticko-textilný výber a spojenie materiálov zvršku nie je ničím výnimočné – pripomína mnohé produkty ostrovnej značky uvedené za posledných pätnásť rokov.
Veľmi neobvyklým prvkom dizajnu je vyvýšená mediálna strana obuvi, ktorej príspevok k zvýšeniu komfortnosti  môže byť diskutabilný, druhým a zároveň posledným článkom ovplyvňujúcim celkový vzhľad, je obvodová a čiastočne transparentná vrstva medzipodrážky GEL, možno inšpirovaná celopodrážkovým odpružením o približne 100 eur lacnejších Nike AM 720.