Instagram    Facebook    YouTube

Reebok x Jurassic Park

Na prelome mesiacov júl a august 2021 sa do predaja dostáva kolekcia klasických tenisiek značky Reebok spojená s filmovým titulom Jurský park.

Nevšedne nie je séria spojená so žiadnym výročím súvisiacim s dnes už kultovým filmom režiséra Stevena Spielberga z roku 1993.
Čierne kožené hi-topy Alien Stomper reprezentujú silové zložky výskumnej bioinžinierskej spoločnosti InGen, ktorej cieľom je „oživiť“ dávno vyhynuté dinosaury a zasadiť ich do zábavnej atrakcie s názvom Jurský park.
Classic Leather zastupujú „Teóriu Chaosu“ doktora Ian Malcolma (Jeff Goldblum), z tohto dôvodu je tento mišmaš z polovice tvorený kvetinovou textilnou tematikou a rovnakým dielom čiernou embosovanou kožou, brošňa na šnurovaní odkazuje na Malcolmov náhrdelník.
Konzervatívne poňaté Park Club a Park Club C 85 sú venované charakteru Dr. Alana Granta (Sam Neill), na čo poukazuje podšívka v motíve šatky uviazanou okolo krku danej postavy.
Ďalšie Club C 85 s kvetinovou potlačou na koženom zvršku sú  inšpirované havajskou košeľou záporáka Dennisa Nedryho (Wayne Knight), zatiaľ čo „vlasatá“ časť so zebrou na päte odkazuje na jeho šetrič obrazovky počítača, jazyk má pripomínať pršiplášť, v ktorom sa Nedry pokúša s ukradnutými embryami uniknúť z ostrova.
Nubukové Pump Omni Zone II s kúskami hladkej kože sú inšpirované neveľkým dinosaurom Dilophosaurusom pľuvajúcom jed.
A napokon tu máme Instapump Fury s grafikou a farbami podnietenými cestovnými vozidlami vo filme.

Jurassic Park Stomper
Jurassic Park Classic Leather
Jurassic Park Club C 85
Jurassic Park Club C 85
Jurassic Park Club C 85
Jurassic Park Club C 85
Jurassic Park Instapump Fury OG
Jurassic Park Instapump Fury OG
Jurassic Park Pump Omni Zone II
Jurassic Park Pump Omni Zone II