Instagram    Facebook    YouTube

Adidas Adistar pre dlhý a pomalý beh

Adidas v prvý decembrový týždeň roku 2021 uviedol nový model bežeckej obuvi Adistar.
Tenisky sú navrhnuté tak, aby pomáhali bežcom ísť nad rámec toho čo si mysleli, že je možné, a vydali sa na ešte dlhšie behy.

Adidas Adistar inšpirované myšlienkou neustáleho pohybu boli testované na viac ako 4 500 km. V jednom balíku ponúkajú podporu a ochranu v kombinácii s konzistentným kývavým pohybom, ktorý krok od kroku vytvára rytmický tok.
Nové adidas Adistar, sú vyrobené so zvrškom zo sieťoviny – pozostávajúcim čiastočne z recyklovaného plastu Parley Ocean.
Topánky pohybujúce sa v stredne výkonnostnom segmente, prioritne ako tréningová obuv, sú určené prevažne „heelstrikerom“ v behu na dlhšie vzdialenosti – vďaka špecifickej geometrii je výškový rozdiel medzi pätou a špičkou len 6 mm.
"Pre sezónu jar/leto 2022 sme sa chceli zamerať na podporu všetkých bežcov na dlhých, pomalých behoch. S týmto vedomím sme vytvorili adidas Adistar, ktoré sú navrhnuté na zvýšenie sebavedomia bežcom na dlhých tratiach, prostredníctvom kombinácie odpruženia a ochrany. Nová medzipodošva – REPETITOR – v kombinácii s geometriou v prednej časti chodidla vytvára plynulý pohyb, ktorý dôsledne pomáha pri ďalšom kroku. Adistar sú tiež  vo vnútornom priestore špeciálne prispôsobené anatomickým rozdielom mužského a ženského chodidla – to znamená každý bežec bude podporovaný vo svojom dlhom a pomalom behu,“ povedal Simon Lockett, hlavný produktový manažér.

Adidas Adistar
Adidas Adistar
Adidas Adistar

Hlavné vlastnosti Adidas Adistar:
Dvojzložková medzipodrážka topánky kombinuje mäkkú, responzívnu a ľahšiu medzipodošvu – REPETITIOR s REPETITIOR+, hustejšou a tvrdšou EVA hmotou vyrobenou z 15 % recyklovaných materiálov, ktorá chráni a napomáha stabilizovať pätu pri každom kroku.
Medzipodošva má drop 6 mm.
Support Cage Fit System – integrovaná podporná klietka určená na obopnutie chodidla pri zaväzovaní šnúrok, aby sa zabezpečilo uzamknutie a extra podpora.
Forefoot Rocker: Oblúk naprieč prednou časťou vytvára hladký konzistentný hojdací pohyb, ktorý uľahčuje každý krok.
Vnútro podlieha anatomickým rozdielom mužského a ženského chodidla.

Adidas Adistar v cene 140 € sú dostupné od 2.12. na https://www.adidas.sk/search?q=adistar