YouTube  Facebook  Instagram   

Adidas Adistar CS stvorené pre čo najväčšie odpruženie

Adistar CS – bežecká obuv navrhnutá s väčším odpružením a podporou než predchádzajúce verzie. Najnovší prírastok sezóny 2022 do radu Adistar je inšpirovaný perpetum mobile.

Adistar CS, CS znamená „Odpruženie s podporou“, sú navrhnuté pre bežcov, ktorí chcú pokryť väčšiu plochu pri stabilnom a pohodlnom behu. S medzipodošvou rozdielnej hustoty, 6 mm poklesom od päty po špičku, geometriou a vnútornou podpornou klietkou zvršku, boli Adistar CS (170 €) vyrobené s ohľadom na pohodlie. Zvýšené odpruženie je navrhnuté tak, aby poskytovalo bežcom ešte viac pohodlia a podpory pri dlhých a pomalých behoch: vďaka dlhému zakriveniu vedenom cez prednú časť chodidla, vytvára Adistar CS plynulý, konzistentný pohyb.

Kľúčové prvky Adistar CS:
REPETITOR + SUPPORT FRAME – medzipodrážka REPETITOR je po celej dĺžke kombinovaná s rámom, obopína pätu s predĺžením na mediálnej strane pre dodatočnú stabilizáciu a podporu .

ZONED MONO MESH – jednovrstvová sieťovina, vyrobená čiastočne z recyklovaného plastu Parley Ocean, je navrhnutá pre priedušnosť a uzamknutie v kľúčových zónach.

CONTINENTAL OUTSOLE – Continental podošva navrhnutá tak, aby dopĺňala cyklus chôdze a prechod z päty na špičku.

Adidas Adistar CS
Adidas Adistar CS
Adidas Adistar CS
Adidas Adistar CS