Instagram    Facebook    YouTube

Vans x Marvel, jún 2018

Témy: 

Vans opäť spojil sily s Marvel v širokej škály obuvi, oblečenia a doplnkov, ktorá oslavuje superhrdinov vesmíru Marvel, vrátane Avengers, osobitne Black Panthera, Iron Mana, Hulka a ďalších.
Avšak vizuál hrdinov nekorešponduje s tým ako ho poznáme zo súčasných filmov, ale preberá grafickú podobu komiksov 70-rokov minulého storočia.
Vlajkovou loďou Vans x Marvel je obuv inšpirovaná tímom Avengers. Tenisky Old Skool prezentujú kľúčových členov; žiarivá modrá na špičke a päta odkazujú na Captain America, zatiaľ čo jazyk bol prepracovaný tak, aby napodobnil kúsok obleku Iron Mana. Detaily zahŕňajú tiež strieborné kožené krídlo, ktoré naznačuje príslušnosť k Thorovi a pestrofarebnú podrážku so zelenými a fialovými odtieňmi predstavuje Hulka. Authentic prinášajú jemnejšiu estetiku s Black Widow a Spider-Manom, kým Black Panther Sk8-Hi odkazuje na oblek z vibránia.
Classic Slip-On zobrazuje neuveriteľnú silu Hulka, keď jeho prsty prerazili cez šachovnicový vzor. Spider-Manove nadľudské schopnosti sú zobrazené v Classic Slip-On teniskách a na sandáloch Slide-On Sandal. Ďalšie Classic Slip-On vzdáva poctu Čiernej Vdove (Black Widow) s elegantným nylonovým zvrškom a skosenou podrážkou v čiernej farbe. Kapitán Marvel Sk8-Hi sa predvádzajú v červenom semiše a modrým plátenným zvrškom, zatiaľ čo zlatistý pruh pokrýva bočnú stranu a päta akcentuje osemramennou hviezdou.
Prekvapením kolekcie sú Deadpool Sk8-Hi z odolnej červenej a čiernej kože inšpirované oblekom Deadpoola.