YouTube  Facebook  Instagram   

Motocyklová obuv Frye sezóny 2019

Prvé jarné slnečné lúče, okrem vzduchu, postupne rozohrievajú asfaltové cesty tieňované výmoľmi roztodivných tvarov a hĺbok, ktoré spestrujú jazdu predovšetkým jednostopovým, oceľovým tátošom.

Pri príležitosti príchodu jari sa zoznámte s produkciu pánskej motorkárskej obuvi - čižmami slávneho amerického výrobcu koženej obuvi Frye, ktorého história začína v období divokého Západu a doposiaľ všetky ručne vyrábané topánky na strojoch, ktoré si snáď pamätajú vládnutie prezidenta Eisenhowera, nosia visačku Made in USA ... aspoň väčšina z nich.

Jacob Engineer
Nízke čižmy s dvojicou dekoratívnych praciek, so zapínaním na zips, vyrobené v dvoch takmer identických farebných prevedeniach – hnedá (wheat a cognac) zo semišu a hladkej kože, na určitých miestach parádne naolejované.

Jacob Engineer Jacob Engineer

Smith Engineer
Celkovo nám výrobca ponúka tri verzie modelu: tmavohnedá a hnedá obmena sú zhotovené z importovanej talianskej kože, podrážka je zložená z kombinácie kože a syntetiky.
 Tretím prevedením aj keď samozrejme novým, sú čižmy realizované v  opotrebovanom vzhľade –  zodratá, akoby okopaná špička, aj ostatné časti zvršku z „vyblednutej“ čiernej kože prešli zošúchaním kameňovou procedúrou.  V danom spektre moto čižiem sa jedná o ten z lacnejších produktov, 400 €.

Smith Engineer Smith Engineer
Smith Engineer

Engineer 12R
Robustné čižmy stredne vysokého strihu, vyrobené z hladkej kože v USA, z domácich amerických ako aj dovážaných surovín. Vyskytujú sa v čiernom a hnedom ekvivalente.

Engineer 12R Engineer 12R

Čižmy si môžete objednať priamo z obchodu značky, preprava z USA na Slovensko a do Čiech vás nebude stáť ani cent, okrem prípadného cla a DPH.
Komu nevyhovujú prezentované čižmy, môže sa poobzerať tiež po chukka topánkach, prípadne zablúdiť do sekcie kovbojských-western čižiem.

Frye