Instagram    Facebook    YouTube

Prada Re-Nylon x Adidas Forum High

Adidas spoločne s Pradou predstavili novú kapitolu pokračujúceho partnerstva, ktoré spája remeselné umenie Prada so športových duchom Adidas.

Obe značky sledujú spoločné záväzky týkajúce sa cieľov udržateľnosti: tenisky adidas Originals Forum a tkaninu Prada Re-Nylon.
Prvý krát v histórii spolupráce, kolekcia zahŕňa konfekciu, doplnky a tašky, ako aj siluety adidas Forum High a Low.
Každý kus bol vyrobený v Taliansku spoločnosťou Prada a pozostáva z recyklovateľnej tkaniny Re-Nylon.
Prada Re-Nylon bola po prvýkrát uvedená na trh v roku 2019, textília je vytvorená recykláciou plastového odpadu zozbieraného z oceánov a odpadu z textilných vlákien – možno ho čistiť a recyklovať bez straty kvality.

Prada Re-Nylon x Adidas Forum High
Prada Re-Nylon x Adidas Forum High
Prada Re-Nylon x Adidas Forum High

Adidas Originals Forum High a Low tvoria rovnováhu medzi luxusným remeselným spracovaním a športovou dokonalosťou. Funkčná a estetická identita tenisiek je reinterpretovaná pridaním odnímateľných mini vreciek Prada s charakteristickým smaltovaným kovovým trojuholníkom. Prepracované tenisky disponujú koženými detailmi s tromi pruhmi a prekrytiami prednej časti, čo zvýrazňuje odbornosť Prada v oblasti spracovania kože. Tenisky Prada Re-Nylon Forum sú dostupné v monochromatických čiernobielych farebných prevedeniach a dodávajú sa v prémiových škatuľkách s vreckami.
Tenisky za 850 € je možné zakúpiť cez aplikáciu adidas CONFIRMED.