Instagram    Facebook    YouTube

Bežecká kolekcia oblečenia Nike – zima 2012/3013

Keď je tma, fičí studený vietor a dážď zmáča šaty do poslednej nitky, bežci majú dve možnosti: buď odložia svoje bežecké topánky a počkajú na slnečné počasie alebo vybehnú von do nečasu.

Nike predstavila sériu oblečenia, ktorou úlohou je chrániť športovcov pred výčinmi nepriaznivého jesenného počasia. Okrem ochrany pred chladom a vlhkom pri behu na ceste v prítmí noci, raňajšom brieždení či  večernej zore pomáhajú bežcov zviditeľniť reflexné prvky tvoriaca súčasť oblečenia.

Nike Element Shield Max Jacket
Bunda na zips odolávajúca vetru a dažďu, s kapucňou so zosilneným okrajom a odnímateľným krycím návlekom, ktorý napomáha udržiavať teplo.
Reflexné prvky sú navrhnuté tak, aby zvyšovali viditeľnosť bežca aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Mäkká zateplená podšívka Nike Dri-FIT odvádza prebytočnú vlhkosť.


 

Nike Element Shield Tight
Priliehavé nohavice s holenými zipsami, vreckom a reflexnými prvkami. Podšívka Dri-FIT zaisťuje odvod potu, vodeodolný zónovaný laminovaný úplet na prednej časti stehien a dolných častiach  končatín udržiava uvedené oblasti v suchu.

Nike Wool Crew
Top s dlhými rukávmi zhotovený z vlny a materiálu Dri-Fit, ploché vnútorné švy znižujú trenie.

 

Nike Vapor WR Jacket
Bunda stvorená do vetra a dažďa zhotovená z textílie Storm-FIT 5 – odoláva vodnému tlaku 5,000 mm. Obsahuje zadné vrecko s nepremokavým zipsom, kapucňu so sťahovacou šnúrkou, samozrejmosťou sú reflexné prvky.


 

Nike Wool Hoody
Mikina s kapucňou vyrobená z kombinácie vlny (ktorá udržiava teplo) a materiálu Dri-Fit odvádzajúcim pot, znovu sú prítomné aj reflexné prvky.

 

Nike Flash Vest
Reflexná vesta s  laserom vyrezanými otvory  zlepšujúcimi celkovú priedušnosť.



 

Nike Element Shield FZ Jacket
Ľahká bunda z textílie (nie je určená do extrémnejších klimatických podmienok) Storm-FIT 1, ktorá odoláva vetru aj vode, ale zároveň zostáva dostatočne prievzdušná.

 

Nike Twisted Tempo
Dámske šortky z Dri-fit materiálu sú dostupné v širokej škále farebných kombinácií.

Nike 9" SW Shorts
Dlhé vnútorné švy šortiek poskytujú veľkú voľnosť pohybu, sú zhotovené zo strečovej  a Dri-FIT textílie s vnútornými vreckami. Reflexné prvky pomáhajú zviditeľniť bežcov aj pri zhoršených svetelných podmienkach.


 

Nike 7” SW 2-in-1 Shorts
Stredne dlhé šortky rovnako vyrobené z dvojice materiálov- strečovej, t.j. flexibilnej a priedušnej textílie (Spandex) a Dri-FIT materiálu odvádzajúceho pot. Čerešničkou na torte je vrecko na zips a reflexné prvky pre bezpečnejší beh v noci.

Nike Realy Print Capri
Dámske bežecké „tepláky“ s elastickým pásom –  priliehavé capri. Nohy udržuje v pohodlí a v suchu Dri-Fit textília (92%), ktorá umožňuje rýchlejšie odparovanie potu. Spandex vlákna (8%) zvyšujú voľnosť pohybu.