YouTube  Facebook  Instagram   

Dámske čižmy Adidas, zimná sezóna 2014/2015

Novinky Adiasu na poli dámskych čižiem zimnej sezóny 2014/2015.

Adidas Snowfall
Nízke čižmy zo série NEO, zhotovené zo syntetického semišu a vystlané tiež syntetickou kožušinou, sú uložené na EVA podrážke  Zapínanie je realizované z bočnej strany gombíkom a dekoračnou stuhou. Cena:  65 €.

Adidas Extaboot
Opäť čižmy nízkeho strihu, v lýtkovej časti v miernom oblúku zrezané. Na semišovom zvršku nájdeme z mediálnej na laterálnu stranu, výrazne prešívaný názov značky spolu s Trefoil logom. Vnútro je zateplené podšívkou PrimaLoft skombinovanou so syntetickou „ovčou" kožušinou.

 

 

Adidas Choleah Lace Climaproof Primaloft
Snehule Choleah Lace CP PL nie sú novinkou v nadchádzajúcej zimnej sezóne, ale keďže sú súčasťou i tohtoročnej kolekcie, patrí im priestor v tomto prehľade.
Zvršok je zhotovený z vodeodolnej rip-stop nylonovej textílie. Prievzdušná a vodenepriepustná textília Climaproof udržiava nohy v suchu, termoizolačné vlastnosti čižiem skvalitní podšívka PrimaLoft. Čižmy sú uložené na športovej  a protišmykovej podrážke Traxion s medzipodrážkovým odpružením AdiPrene, hliníková fólia v podrážkovej konštrukcii zabezpečí dodatočnú ochranu pred chladom.

Adidas Northern
S obuvou Northern sme sa mohli stretnúť už v minulom roku. Čižmy sú vyrobené semišu, v zadnej časti sa nachádza štvordierkový šnurovací systém. Vo vnútornej konštrukcii čižiem zateplených syntetickou kožušinou a systémom PrimaLoft objavíme integrovaný podpätok. Cena: 120 €.

 

Adidas SnowRush
Čižmičky zhotovené z kombinácie hladkej usne a nylonovej textílie. Nohy sťahuje šnurovanie s dvojicou kovových háčikov . Vnútrajšok zatepľuje podšívka PrimaLoft. Obuv je odpružená športovou medzipodrážkovou EVA. Cena čižiem (snehúľ) je 115 eur.