Instagram    Facebook    YouTube

Pánska zimná obuv Puma sezóny 2014/2015

Zoznámte s pánskymi zimnými topánkami, prípadne teniskami nemeckého výrobcu Puma, pripravenými na vychádzky v (možno) zasnežených uliciach.

Puma '48 Winter
Hi-top tenisky obstarožného vzhľadu zhotovené zo semišu. Vnútro je zateplené, ako zvyčajne okrem prednej časti, syntetickou kožušinou.

Puma '48 Winter Puma '48 Winter
 

Puma Desierto Talos Pietra
Topánky sú kompletne zložené zo semišových blokov.  Vnútrajšok s polstrovaným golierom a jazykom je prešitý textilom. Podrážka disponuje výrazným outdoorovým, ale zato flexibilným dezénom. Obuv dozaista neskazí žiaden zimný či jesenný outfit. Cena: 100-110 €.

Puma Desierto Talos Pietra Puma Desierto Talos Pietra
 

Puma Modern Court Winter
Tenisky vyššieho strihu vyzbrojené dekoračným remienkom. Model je zhotovený z brúsnej kože,  mierne patinovaného vzhľadu, ktorá je uložená na bielej podrážkovej konštrukcii z vulkanizovanej gumy. K zimným topánkam patrí syntetická (flauš) podšívka.

Puma Modern Court Winter Puma Modern Court Winter
 

Puma Rebound v2 Winter
Robustné tenisky, ktoré predlohu nájdu v prastarej (80.-90. roky) basketbalovej obuvi. Vrchná časť je vyrobená zo syntetickej kože a opäť zateplená nesympatickou syntetickou kožušinou.

Puma Rebound v2 Winter Puma Rebound v2 Winter
 

Puma Sllyde Demi Vulcanised Winter
Tenisky stredne vysokého profilu, pretvorené zo skejtových tenisiek, sú vyskladané zo semišu a kože. Vo vnútri nájdeme umelý kožuštek. Obuv stojí na dekády zaužívanej  vulkanizovanej podrážke.

Puma Sllyde Demi Vulcanised Winter
 

Puma Suede Classic+ Boots
Tenisky hi-top charakteru čerpajúce z dizajnu klasického modelu Suede. Vrchná časť pozostáva z vodeodolného semišu a textilu, dezén gumenej podrážky je pre zmenu inšpirovaný trailovou obuvou.

Puma Suede Classic+ Boots
 

Puma Tactical Winter
Pomerne vysoké topánky vystavané na športovej podrážke (identická s Puma Suede Classic+ Boots).
Vrchná časť je zložená z hladkej usne a vodeodolného balistického nylonu. Topánky nedisponujú „špeciálnou“  zateplovacou podšívkou.
To čo dokonale odradí zákazníka od kúpi, je nezvyčajne vysoká cena. V oficiálnom e-shope svieti číslica 160.

Puma Tactical Winter Puma Tactical Winter
 

Puma Tatau Fur
Topánky inšpirované klasickým strihom turistickej obuvi. Vrchná časť s kovovými D-očkami šnurovania je zložená hlavne z hladkej usne, ktorej sekunduje symbolické pásové logo zo semišu a nadčelnkový golier z nylonovej tkaniny. Zateplenie obstaráva syntetická kožušina.  Podrážka je vyrobená z oderuodolného materiálu EverTrack.

Puma Tatau Fur Puma Tatau Fur
 

Puma Tatau Trainer
Hi-top tenisky zostrojené z kože. V útrobách objavíme syntetickú kožušinovú podšívku (flauš). Odpruženie sa spolieha na podrážková konštrukciu z vulkanizovanej gumy.

Puma Tatau Trainer Puma Tatau Trainer
Puma Tatau Trainer