Instagram    Facebook    YouTube

Pánske zimné topánky Puma sezóny 2016/17

Prehľad nových produktov pánskeho zimného obutia populárnej značky Puma, pomenovanej po americkom predátorovi,  spoločnosti z krajiny, v ktorej vo voľnej prírode po danej mačkovitej šelme nenájdete ani stopu a kde slobodne sa potulujúcim a nebezpečným predátorom je jedine spolková kancelárka.

Puma Desierto Fun Winter
Topánky známej série Desierto, odvodené od modelu Desierto Talos, po ktorom vo zvýšenej siluete zdedili kompletný dizajn - vrátane podrážky a flísovej (syntetická kožušina) podšívky. Zhotovené sú z kombinácie kože a rip-stop nylonovej textílie. Na trhu sa dajú nájsť v troch farebných prevedeniach: svetlohnedá (Taffy), tmavohnedá (Chocolate Brown) a čierna (Black). Cena: 100 eur.

Puma Desierto Fun Winter Puma Desierto Fun Winter

 

Puma Desierto Sneaker Hi
Sympatické vychádzkové tenisky na jeseň a zimu, ktoré budú vyžadovať pravidelnú starostlivosť, jedná sa o športovejšiu verziu Desierto Talos postavenú na pružnej a mäkšej medzipodrážke EVA. Gro zvršku Desierto Sneaker Hi tvorí semiš, momentálne sú topánky produkované v dvoch klasických odtieňoch: svetlohnedá a čierna. Cena: 80 eur.

Puma Desierto Sneaker Hi Puma Desierto Sneaker Hi

 

Puma Evolution The Ren
Robustné zimné topánky, skôr vhodné na ľahké až stredne ťažké outdoorové výlety, než na chôdzu po zimných uliciach. Spodná časť a špička koženého zvršku sú prekryté plastovou oderu odolnou vrstvou. Hi-top charakter dodáva topánkam zateplená nylonová vložka. V predaji nájdete tri farebné varianty: čierna (Black), biela (White) a olivovo-zelená. Cena topánok je 150 €.

Puma Evolution The Ren Puma Evolution The Ren

 

Puma Tatau Fur 2
Nasledovník Tatau Fur, po ktorom prevzal podrážkovú konštrukciu (platforma je identická s rodinou topánok Desierto). V porovnaní s predchodcom sa k väčšiemu slovu dostala čiastočne vodonepriepustná rip-stop nylonová textília skombinovaná s koženými blokmi. V obchodoch sa stretne s dvomi farebnými prevedeniami topánok: Black-Asphlat a Chocolate Brown. Cena: 90 €.
Do predaja tiež vstúpili pôvodné Tatau Fur s Gore-Tex podšívkou v cene 150 €.

Puma Tatau Fur 2 Puma Tatau Fur 2

Zdroj: Puma