Instagram    Facebook    YouTube

Pánske zimné topánky a tenisky Adidas 2014/2015

Zoznámte sa so súčasnými pánskymi voľnočasovými  topánkami a niekoľkými teniskami Adidasu do mrazivého či prinajmenšom chladného prostredia.

Climaheat Rocket Boost
Topánky postavené na športom odpružení Boost, ktorým nie je cudzí aj nejaký ten beh.
Zvršok pozostáva z jemnej kože, vnútro je zateplené dvojicou systémov:  Climaheat - tepelná izolácia z dutých tenkých vlákien inšpirovaná živočíšnou ríšou, PrimaLoft- syntetická podšívka zadržiavajúca teplo. Podráža adiWear.

 

Daily Winter Mid
Mid-top tenisky zo syntetickej kože, zateplené syntetickou kožušinou. Vulkanizovaná podrážka.

 

Eiscol Mid Primaloft
Jedna z výnimiek výberu zimnej obuvi Adidas - obuv je primárne určená na chôdzu po turistických chodníčkoch. Topánky sú zhotovené zo syntetickej kože (na päte a špičke sa nachádza ochranné syntetické lemovanie) a zateplené kombináciou PrimaLoft a Climaheat. Prítomné je i odpruženie adiPrene a outdoorová podrážka Traxion. Cena: 100 €.

 

Chasker
Topánky vyskladané zo syntetického nubuku a balistického nylonu, zateplené flísovou podšívkou.
Cena: 100 eur.

 

Navvy 2.0
Obuv je podšitá textilnou podšívkou, z tohto dôvodu nie je ideálna do treskúcej zimy. Zvršok je zhotovený zo semišu (prípadne hladkej kože) a odolného textilu. Približná cena je 120 €.


 

Utility
Na Adidas pomerne lacná (75 €) obuv z línie NEO. Vrchná časť je vyrobená zo syntetického nubuku, vnútro je vystlané syntetickou kožušinou.

 

Climawarm Supreme
Športové mid-top topánky do zimy. Zvršok je zhotovený z kombinácie syntetickej a pravej kože. Medzipodrážka disponuje odpružením Adiprene+. Teplo pomáha udržiavať podšívka Climawarm. Cena: 100 €.


 

Premium Hoops
Tenisky v siluete basketbalovej obuvi 80-tych a 90-tych rokov (línia NEO). Zvršok tvorí mierne patinovaná syntetická koža a podšívku syntetická kožušina.

 

Pro Conference Hi
Ďalší model vychádzkových tenisiek inšpirovaný basketbalovým obdobím 80-tych rokov. Zvršok: semiš a jazyk je z hladkej kože, podšívka: syntetická kožušina. Cena je 120 €.

 

 

Rugged
Topánky mid-top strihu v dizajne tradičných turistických topánok. Zvršok: (vraj) koža, prípadne semiš. Flaušová a textilná podšívka. Cena 75 €.

 

Winterscape ClimaProof
Obuv je zhotovená z trojkombinácie syntetického semišu, kože a balistického nylonu. Zateplená je systémom Climaproof, odpružená medzipodrážkou adiPrene. Pošmyknutiu na snehu či zľadovatených chodníkoch by mala zabrániť podrážka Traxion. Cena: 110 €.

 

ZX Casual Mid
Séria bežeckých topánok ZX z 80.-90. rokov je podkladom pre model ZX Casual Mid prichádzajúci s mierne vyvýšenou siluetou.  Uvedené semišové topánky nie sú síce pravoverne zimnou obuvou, ale vďaka zvršku a výdatnému polstrovaniu sú schopné zadržať nejaké to teplo v útrobách.

 

Plimcana Clean Mid
Stredne vysoké kožené tenisky. Nohy v teple udržuje flísová podšívka. Cena bola výrobcom nastavená na 90 €.