Tenisky Puma na zimu 2020/21

Pohľad na súčasnú (zimná sezóna 2020/2021) skladbu tenisiek značky Puma vhodných do chladného, zimného počasia.

PUMA Activate Mid
Stredne vysoké unisex tenisky Activate Mid-Cut poskytujú špeciálne navrhnutou izoláciou ochranu voči zime. Zvršok je zhotovený z rip-stop nylonovej textílie a syntetických kožených lemov, odpruženie IMEVA. Tak ako každý model prezentovaný v tomto prehľade aj v týchto  teniskách nájdete mäkkú a pružnú stielku SoftFoam +:

PUMA Rebound Lay Up SD
Ďalšie unisex tenisky predstavujú kombináciu retra a futuristického štýlu inšpirovaného basketbalom, športové Rebound Lay Up SD stredného strihu sa vyznačujú perforovaným predným dielom. Zvršok pozostáva zo semišu, vnútro je zateplené syntetickou kožušinovou podšívkou.

PUMA Vikky v2 Mid
PUMA Vikky v2 sú špecificky určené dámskej klientele. Basketbalová silueta stredného strihu sa pýši celokoženým zvrškom. Podšívka z umelej kožušiny a polstrovaný menčestrový golier poskytujú tomuto  modelu dodatočné pohodlie a izoláciu.

PUMA Desierto v2 PureTEX
Pánske, pomerne robustné Desierto vyššieho strihu boli navrhnuté s dôrazom na ochranu.
Klasická silueta je spojená s technológiou PureTEX  určenej do každého počasia. PureTEX je vodonepriepustná membránová podšívka, vnútro je zateplené flísom, zvršok je zostavený zo syntetickej kože. Tenisky stoja na športovom odpružení CMEVA.

PUMA Activate Mid
PUMA Activate Mid
PUMA Rebound Lay Up SD
PUMA Vikky v2 Mid
PUMA Desierto v2 PureTEX
PUMA Desierto v2 PureTEX